De Geospatial divisie van Hexagon, waar IMAGEM premium partner van is, heeft Power Portfolio 2020 gelanceerd, de nieuwste versie van producten op het gebied van fotogrammetrie, remote sensing, GIS en cartografie.

 

Power Portfolio 2020 bouwt voort op de mogelijkheden voor Machine Learning van eerdere versies. Daarnaast maakt het gebruik van de nieuwe GPU-versnellingstechnologie om gebruikers te helpen met het sneller aanpakken van problemen met het beheer van grote hoeveelheden data. Het biedt gebruikers meer opties voor het delen van data voor betere samenwerking en workflows voor databeheer.

 

De release bevat ook verbeteringen aan Hexagon’s beeldcompressietechnologie en een verbeterde gebruikerservaring voor alle producten.

 

Met Power Portfolio 2020 komen belangrijke upgrades naar ERDAS IMAGINE, GeoMedia en ERDAS APOLLO. Zo is er voor IMAGINE nu volledig 64-bit support, zodat er beter gebruik wordt gemaakt van geheugen in alle opdrachten en applicaties. GeoMedia bevat een Microsoft® Excel® dataserver die direct gebruik van Excel en CSV bestanden toestaat. Voor APOLLO is er een nieuwe catalog client toegevoegd die de gebruikerservaring bij het ontdekken van gegevensbestanden aanzienlijk verbetert.