Oproep aan alle Geo-fielen – Dit is jouw kans om $100.000 te winnen en beroemd te worden!

Oproep aan alle Geo-fielen – Dit is jouw kans om $100.000 te winnen en beroemd te worden!

Ben jij zo’n geo-fiel die een motivatie nodig heeft om de volgende oplossing te creëren waar iedereen het over heeft? Wat dacht je van $100.000 en de kans om je naam in de geo-geschiedenisboeken te schrijven?

Weet je, kaarten die we vandaag kennen zijn statisch en geven geen realtime informatie weer, de gebruikersgroep is grotendeels beperkt tot technisch personeel. Bijvoorbeeld, als een politicus of een wethouder de staat van de wegen in zijn gemeente wil weten, dan moet hij op zijn GIS/IT team vertrouwen om een kaart en de onderliggende data te krijgen, wat niet eens actueel is! Stel je voor dat je wilt weten wat het weer gaat doen voordat je naar buiten gaat en je niet weet wanneer het gaat regenen! Statische data kunnen erg frustrerend zijn vandaag de dag.

Hexagon Geospatial heeft Hexagon Smart M.App gelanceerd – een cloud based applicatie die een dynamische informatiedienst levert aan gebruikers. En ze zijn op zoek naar innovatieve ideeën en concepten om oplossingen te ontwikkelen die voor een brede gebruikersgroep meerwaarde opleveren.

Imagem, de distributeur van Hexagon Geospatial technologie en oplossingen in de Benelux, was een van de eerste organisaties wereldwijd die Smart M.Apps heeft ontwikkeld. Samen met haar partner Antea Group heeft Imagem Apps ontwikkeld voor gemeenten die de staat van het wegen- en rioolnet in Nederland continue monitoren. Bekijk onderstaande video voor meer informatie -

Terugkomend op jouw kans om de hoofdprijs te winnen (of een van de andere prijzen) – Hexagon Geospatial heeft IGNITE aangekondigd, een wedstrijd om de M.App van de toekomst te creëren! Echter, IGNITE is meer dan alleen een wedstrijd. Het is jouw kans om een innovatieve Hexagon Smart M.App® te bouwen waarvan jij gelooft dat het de wereld zal veranderen. De thema’s van de Smart M.Apps zijn gericht op een reeks aan sectoren die snel behoefte hebben aan dynamische oplossingen -

Hoe kun je precies meedoen? Allereerst moet je deelnemen aan de lokale workshop en leren hoe je de app moet bouwen. Imagem organiseert deze eerste workshop ooit in Nederland op vrijdag 1 april, in Lelystad. We kijken naar jullie voor de innovaties, de gebruikers en ontwikkelaars. Schrijf je dus vandaag nog in via http://hexgeo.co/IGNITEimagem.

N.B.: je kunt zowel als individue als met een team deelnemen aan de competitie

Voor vragen of hulp, neem contact met ons op via ignite@imagem.nl.Are you a geo-enthusiast who needs motivation to create the next ‘big thing’? How about $100000 and a chance for your name to go down in geo-history? Participate in the IGNITE competition to solve real world issues and change the game!